Как да прецакаш някого за първи април

Телефонното прецакване е тотален хит за първи април

Реклама

Искаш да прецакаш някого за първи април? ОК, ни е знаем как - статистиката сочи, че в послените три години т.нар. телефонни прецаквания са най-разпространеният начин да се пошегуваш с някого на първи април. Причините за това са няколко: „всички се вързват, евтино е и остава безценен спомен, за който се говори години наред“, разказва Бояна Попова, продуктов мениджър в компанията, която предлага “прецакването“.

„Предлагаме най-разнообразни телефонни прецаквания, подходящи за всички – мъже, жени, тийнейджъри. Определно има такива, които се харесват и поръчват много повече – например „Жена иска секс“, „Мацка за една нощ“, „Ром търси работа“, „Радио шега“, „Влюбен“ и др. Шегите на сексуална тематика логично биват предпочитани, защото покриват по-широка аудитория - влюбени и сексуално привлечени винаги има, споделя Попова.

Потребителите влизат на сайта, преслушват напълно безплатно всички шеги и просто избират най-подходящата за тяхната „жертва“. Регистрация не се изисква. А след като жертвата получи шегата си и поръчителят, и получателят могат да чуят реакцията на прецакания на номер 090063073. Оттук насетне следват много смях и забавни истории.

Бояна Попова споделя, че понякога хората започват да изпращат шегите докато са заедно, за да наблюдават на живо реакцията на „жертвата“. В случай, че нямате такава възможност компанията позволява да преслушате реакцията на своя приятел/ка и да се насладите на мига.

„Всъщност в света само ние предоставяме възможнсот да преслушаш реакцията на жертвата. Тази услуга е популярна навсякъде по света, но ние сме я развили по уникален модел. Още повече това преслушване не е еднократно - след време можеш пак да я чуеш, защото системата те помни.

“Жена иска секс” пък ни е една от най-любимите шеги не само, защото много хора си я поръчват, а защото зад нея се крие и една много романтична история. Беше ни много трудно да я запишем, защото бе една от първите и си беше истинско предизвикателство. Веднъж се наложи да решим проблем с клиент, който не можеше да чуе реакцията на свой приятел. Майчето, както се представя момичето от шегата, си говори с него, за да уточнят проблема и от дума на дума взеха, че се хареса и така са заедно и до днес. Та гаджето на “Майчето” си е нейна жертва“, споделя истории от кухнята Нана.

Не е тайна, че ние балканците сме широкоскроени типажи с големи души и всепризнато чувство за хумор. Ето защо услуга като шегите по телефона се радват на огромен интерес целогодишно, а пикът им е именно на 1-ви април, когато стотици хиляди българи се възползват от креативните хрумвания на колегите на Бояна Попова.