Топ тенденциите, които ще доминират в iGaming индустрията

Реклама

Ако сте почитатели на технологиите, то това е най-доброто време, в което може да живеете, особено след като се намираме на прага на революция. В следващите месеци ще забележим, че до голяма степен всяка една индустрия ще въведе иновации, за които дори не сме подозирали. В това отношение трябва да насочим вниманието си към iGaming индустрията, която се слави като един от най-големите инвеститори за подобряването на своето портфолио. В случай, че не сте чували за нея или не сте запознати - това са всички игри, които изискват някаква форма на инвестиция или най-често залог, за да предложат едно по-различно удоволствие на риска. Ето и в кои насоки ще се работи върху налагането на новите трендове:

1. Стрийм услуги и поставяне на спортни прогнози на живо

Това е една от много важните опции в света на букмейкърите и все по-често е в полезрението на клиентите. Всеки спортен запалянко иска да е колкото се може по-близо до дадена игра. В платформата на анализаторите от Efirbet имате възможност да следите резултати на живо и се очаква точно тази опция да позволи на повече фенове да получават информацията за дербито почти веднага, като имаме достъп и до по-сериозни анализи за всяко вълнуващо дерби. Поставянето на прогнози на живо, както и гледането на спортна среща, е опция, която ще открием при реномираните брандове, но ако никога не сте обръщали внимание на секцията, можете да се възползвате от огромно количество микропазари, които не се свеждат до самата среща и крайния резултат, а до събитие в реално време. Често прогнозите там могат да се свържат дори до успех зад пряк свободен удар, до отбелязване на следващата точка и още много други. С позиционирането им в платформата, залозите на живо доказаха, че в една среща се разкриват много възможности за забавление. И най-важното, тук винаги има доста приятни преференции в наша полза. И най-важното е, че няма да се притесняваме от разнообразието, повечето букмейкъри отдавна имат широк спектър от предложения дори и за най-големите критици.

2. По-добра работа с мобилно устройство

Ако трябва да бъдем честни, нито един оператор не се интересува от каква платформа избирате да се забавлявате, но е принуден да се съобразява с тенденциите. Ако вярваме на фактите, през изминалата година около 60% от клиентите са избрали мобилния си телефон, а няколко години назад са едва 10%. Повишаването на качеството дава резултат, а през следващите две години се смята, че именно умният телефон ще измести и всички останали методи. Благодарение на по-сериозната достъпност и вниманието към самите мобилни приложения, трудно бихме открили причини да не пренасяме една цяла спортна вселена навсякъде със себе си.

3. По-висока сигурност

Това е изискване, което всяка онлайн индустрия трябва да постави като приоритет. Сигурността в iGaming сектора трябва да се смята за една от най-високите възможни и предлагани към този момент. От една страна ще обясним този факт с желание за запазване на лиценза, а от друга трябва да обърнем внимание на факта, че нито един бранд няма да издържи негативния отзвук на клиентите си, ако се допусне такъв пробив. Точно по тази причина  се правят и много сериозни стъпки не просто в подобряването на системата - на този етап е перфектна, но и в превръщането ѝ на недосегаема територия. Според някои анализи, на година всички устройства в този сектор правят преводи на близо половин милиард, при такова доверие е трудно да очакваме различно качество от най-доброто възможност.

4. Блокчейн

Дигиталните валути имат много положителни черти, но най-често си спомняме за постоянно растящите им стойности. Не е трудно да забележим този факт, но е редно да обърнем внимание и на другите позитиви. Дигиталните валути ни дават сигурност и скорост - два елемента, които всеки от iGaming-a иска да предложи. От една страна всеки превод може да бъде напълно анонимен, а от друга не трябва да пропускаме и наличието на скорост, която трудно бихме открили някъде другаде. Една от основните критики е, че все още крипто валутите се интегрират в системата, но в началото на годината ще открием, че някои оператори вече я предлагат като опция. С времето ще започнем да срещаме тази опция все по-често, като крайният резултат ще е да използваме дигитални средства почти навсякъде, не само в интернет.

5. Изкуствен интелект

Неговото участие беше отдавна очаквано и не бива да ни изненадва. Нашият мобилен телефон разполага с такъв и се стреми да се персонализира нашата работа. Какво ще се промените в iGaming сектора? На първо място ще започнем да получаваме по-качествени предложение и повече информация за спортни събития, които ни интересуват. Самата платформа ще се промени, за да ни предостави безпроблемна работа, отговаряща на нашия личен вкус. При зареждането ще получаваме информация за срещи, които биха могли да ни заинтересуват, както и наличието на съвети, с които да направим нашата игра по-качествена и печеливша. До този момент тази информация се извършваше от хора, а инвестицията в тази технология ще промени значително цялото представяне, както и времето за разработване.

.