Ектор Суарес Гомис: Страхувам се да не загубя детското в себе си

Реклама

Ако все още не сте намразили Естебан - героя на Ектор Суарес Гомис в "Клетва за отмъщение", то със сигурност това ще стане скоро

За разлика от отрицателните си превъплъщения, Ектор Суарес е много симпатичен като човек. Той е син на известната телевизионна водеща Пепита Гомис и ветерана в теленовелите Ектор Суарес ("Земя на страстта").

Ектор, какъв е Естебан през твоите очи?
Той е отрицателен персонаж. След като се превъплътих в ролята на Писаро в "Зоро", от "Телемундо" ми предложиха нова отрицателна роля. Много е забавно да бъда "лошият" в теленовелата.

Как ти предложиха ролята на Естебан?
Аз съм актьор от 30 години. на сцената съм от 6-годишен. В един момент установих, че съм отегчен от ролите, защото за мен нямаше нови предизвикателства. В този момент ме извикаха за кастинг в Колумбия за роля в "Зоро". Явих се и го спечелих. След това ми предложиха договор и ролята на Естебан в "Клетва за отмъщение".

Влюбен ли си?
Да. От известно време съм щастливо влюбен. Близо година бях без сериозна връзка, но през това време успях да остана насаме със себе си и да подредя мислите си.

Кое е най-важното нещо за теб?
Дъщеря ми. Тя е 6-годишна. Работя, за да й осигуря по-добро бъдеще.

С какво се занимаваш в свободното си време?
Чета и пиша. Много съм любопитен и често си задавам въпроси, които нямат отговори. Актьорството и създаването на персонажи е много важно за мен.

Какви са положителните ти качества и недостатъците ти?
Много съм откровен и намирам това за положително качество. Иначе съм егоист.

От какво се страхуваш?
Да не загубя детското в себе си.