Реклама

Три поколения жени споделят една семейна традиция: всички остават вдовици при странни обстоятелства, и всички раждат само момичета. Жените от семейство Апарисио са силни и със съвременно мислене. Това, че са вдовици, ги е научило, че нямат нужда от мъже, за да оцелеят.

Начело на матриархата е Рафаела Апарисио, която е погребала трима съпрузи, починали при трагични обстоятелства, и е отгледала сама три момичета, възпитани в борбен дух.

Дъщеря й Алма е вдовица на бизнесмен, който е убит при обстоятелства, които така и не са изяснени. В момента Алма е начело на просперираща и дискретна компания, предлагаща мъжка компания на жени от висшето общество.

Мерседес е вдовица на адвокат, починал от инфаркт в прегръдките на друга жена. Тя поема управлението на адвокатската кантора на починалия си съпруг, защото също е адвокат по професия.

Хулия е млада актриса, която отказва да се омъжи по очевидни причини. Тя се изправя пред дилемата да избере между един неверен мъж и неочакваното привличане, което предизвиква нейната най-добра приятелка, която открито заявява хомосексуалността си.

Третото поколение жени в семейството са Илеана - дъщеря на Алма, която често създава проблеми на майка си. Въпреки, че е възпитана в либерално семейство, Илеана е решена да остане девствена до деня на сватбата си. Исадора е дъщеря на Мерседес. Тя е тийнейджърка, която ще трябва да се изправи срещу суровата реалност, че баща й съвсем не е бил перфектният мъж, за когото го е мислела.