Виктор Захариев

В ролята на Виктор влиза Владимир Люцканов

Реклама

Виктор Захариев, 55

Виктор Захариев е адвокат второ поколение, който се радва на успешна практика и добро име сред колегите си. В средите е известен с това, че има висок морал и независимо, че защитава най-високопоставени политици и общественици, той не предава принципите на правото.

Виктор е отдаден баща на дъщеря си Ася, като тя е неговият коректив и най-голяма подкрепа. Отгледал я е сам и видимо се гордее много с това, което е постигнал с момичето си. Не е амбициозен родител, копнее единствено Ася да е щастлива. В този смисъл често се опитва едновременно да не навлиза в личното ѝ пространство, но и да научава какво се случва с любовния ѝ живот. Не е особено доволен, че връзките ѝ са на работното място, но ѝ се доверява и гледа да не взима страна.

От известно време Виктор има щастлива връзка с колежка на дъщеря си от следването – Богдана. Той пази връзката си в тайна, защото се притеснява от реакцията на дъщеря си.

Виктор е чувствителен, галантен, възпитан и грижовен, но когато опре до битка в съдебната зала, той може да бъде хищна акула. Не се примирява със загубата и винаги се бори да е пръв в професията. Като цяло не обича конфликта и е склонен да прости човешки пороци, ако иначе човекът е доблестен и лоялен. Думата, която най-точно би определила адвокат Захариев е справедливост.

В ролята на Виктор влиза Владимир Люцканов.