Моника Тодорова Видева

Реклама

Здравейте. Казвам се Моника, а сестра ми е Терез и сме на 20 години, от град Чирпан (Старозагорска област). Една от сестрите ми ми прати линк на страницата на бтв, в която пише за играта "Опасните тайни на близнаците'' и досега не съм се пробвала в такива игри, но сега имам повече свободно време и ще се пробвам.
Много сме сплотени с нея и едва ли има друга обич, с която да се сравнява обичта между близнаци. Имаме още две сестри и тях обичаме, но винаги ще има по специална връзка по между ни. Имаме и много приятели - всички са свидетели на нашата обич и лудост към живота.
Кой не би искал да има заместник в училище и когато учителят изрече неговото име, някой друг да стане вместо него и да изкара хубавата оценка.
Така бяхме направили и ние. Наистина имаше учители, които ни познават дори и в гръб, но имаше и такива които и с чуждата намеса от познат, пак не можеха.
Доста често, когато в клас се извикваше моето име, аз казвах ''да'', а след малко от съседния стол се чуваше друго ''да''. Следва пълното мълчание, а след това пак моето име и пак двете ''да''. В продължение на цели часове сме правили тази малка шегичка, но и никой от класа не казва коя коя е. Дори и да се намираше някой да каже ''тази е Моника'' ние пак почвахме...аз съм Моника, а тя Терез не, не аз съм Терез, а тя Моника. :)