Какво се случи в епизод 10, сезон 2 на "Съни бийч"?

Реклама

Гомес отива при Никола и му казва да инвестират всичките налични пари на хотела в Алексиев и отново да организират покер турнир. Никола предоставя на Гомес възможността той да избере: или всички пари отиват за заплати, или да се дадат на Алексиев за покер турнир, който, все пак, той може и да загуби. Гомес силно иска процент от хотела и избира парите да се дадат на Алексиев.

Алексиев сяда с пет бизнесмени, всеки от тях е заложил по 50 хиляди лева. Алексиев губи парите си още от първата ръка. Става и си тръгва. Светът се срутва за Гомес. Той излиза след Алексиев, защото му се иска да го пребие, но Алексиев му казва, че в крайна сметка Гомес е избрал да заложи заплатите на приятелите си на хазарт. Гомес е съсипан.

След загубата на парите Никола решава, че вече е уморен от игрички, че вече е баща и иска да бъде баща на сина си. Не иска да се занимава с планове, манипулации и машинации. По тази причина той отива и твърдо и леко агресивно заявява на Ивон, че вече нещата са сериозни и ще се видят в съда.

На финала Дарина е щастлива с новото предложение за брак, този път няма какво да разруши сватбата им, когато идва младото момиче, което търсеше Младен, и заявява пред целия персонал на хотела, че му е дъщеря.