Какво се случи в епизод 14, сезон 3 на "Съни бийч"?

Реклама

Гомес споделя на екипа си, че хотелът ще бъде продаден. Всички постепенно и мелодраматично се примиряват с това, че с работното си място ще изгубят и приятелството и мечтите си.

Дарина отрязва Калин по жесток начин. Калин се озлобява и решава да пусне компроматите, които има за нея. Много скоро след това, Младен вижда компроматите за Дарина в нета и решава да отвърне на удара на Калин със съдействието на Жоро, Райна и Севда. Гомес отсъства и дори не вдига телефона си. Всъщност напълно се е предал и отказал да се бори, прекарва времето си на плажа с Ади.

Ивон и Никола обсъждат с Дарина и Младен какво могат да направят, за да противодействат на Калин. Хрумва им да обвинят Калин в тероризъм. Майките на Дарина и Младен се вълнуват, че ще стават баби. Ивон и Никола окончателно се събират.

Всички най-накрая си отдъхват, но в хотела пристига Арабина, който ще сключва сделката. Всички вече са тотално разочаровани. Гомес е категоричен пред екипа си - явно просто трябва най-накрая да се откажат от мечтите си.

Неочаквано, Младен спасява Арабина в животозастрашаваща ситуация. Арабина си спомня как Младен е спасил дъщеря му преди време. Това се случва пред очите на Калин, който се държи отвратително и унижава Младен. Това кара Арабина да осъзнае, че Калин е лоша стока и той решава да подари хотела на Младен…