Какво се случи в епизод 11, сезон 2 на "Съни бийч"?

Реклама

Гомес и Виктория успяват  да привлекат като клиент секс-гуруто Наталия Кобилкина, която да организира своите мащабни семинари именно в техния хотел. Гомес е еуфоричен, тъй като приходите от семинара изглеждат достатъчни да изчистят поне заплатите на недоволния персонал. Увлечен от гениалната си идея с Кобилкина, Гомес  не се усеща, че я няма Ивон. Едва когато има нужда от нея по работа, той я търси, но не я намира.

Ивон всъщност е на яхтата на Стойчо Розата, защото иска да подреди мислите си и да поговори с Весето, която знае цялата история на Ивон и Гомес още от самото ѝ начало. След като Гомес за втори път я разочарова, като отново се сети да я потърси едва когато му трябва, за да му свърши работа за хотела, Ивон е бясна.

В хотела Гомес и Виктория се справят страхотно с организацията на фестивала на Кобилкина. Хотелът е пълен и бюджетът е спасен на този етап. Двамата участват демонстративно в сесия на Кобилкина по темпераментно танго и се усещат отново флуидите между тях. За Гомес това е благодарност към единомишленик, за Виктория - това обаче е знак, че тя отново е в играта на любов с Гомес.