Какво се случи в епизод 13, сезон 2 на "Съни бийч"?

Реклама

На следващата сутрин – денят на сватбата - Младен се буди с тежък махмурлук след ергенската си вечер и установява, че е на малка лодка в морето, заедно с Жоро. Младен не помни нищо, но Жоро някак си е успял да се набута в булчинската рокля на Дарина. От време на време Младен получава проблясъци от откъслечни спомени от предишната вечер.

През същия този ден в хотела ще идва експерт от НАП, който ще прави търговска оценка на хотела. Това е изключително важен момент за Гомес, Никола и Тасев; те се надяват на максимално висока оценка, за да бъде по-трудно на Николета да наддава за хотела на предстоящия търг.

Николета от своя страна иска обратното – ниска оценка; тя инструктира Вивиан да саботира работата на експерта от НАП, за да го накара да занижи цената на хотела.

Учудващо дори за самата Дарина, сватбата се случва като по мед и масло. Бащите Ростислав и Димитър се появяват в най-важния момент; макар и да са махмурлии и да изглеждат потресаващо след безпаметния ергенски запой, те изпълняват успешно своята роля в сватбата.

Вечерта Младен, Дарина, Гомес и Ивон се отдават на сладки спомени. За момент всичко изглежда перфектно.