Какво се случи в епизод 4, сезон 2 на "Съни бийч"?

Реклама

Никола обсъжда с майка си какъв да бъде следващият ход. Николета предлага да дискредитират Ивон, защото ако докажат, че е неспособна да бъде майка, държавата ще може да ѝ вземе детето. Никола, обаче, таи чувства към Ивон, и не е склонен на този план.

Планът на Дарина е в ход: тя е уредила огромна пратка наркотици на Художника да бъдат незабелязано транспортирани скрити в бус с антики на БАН. Самата тя е отишла до София, за да пътува с въпросния бус.
Младен се е подготвил с романтична вечеря на плажа – на мястото, където се запознаха с Дарина, и смята да я изненада с пръстена и предложение за брак. Той, обаче, се сближава с журналистката Катлийн: тя го използва, за да ѝ показва Слънчев бряг, а той я моли да дойде вечерта на плажа, за да им направи хубави снимки с Дарина.

Дарина, обаче, цял ден не се обажда, а след като пристига със „стоката“ в Несебър, тя става жертва на измама и предава наркотиците на непознати. Тя разбира, че е била ограбена, чак когато Художника ѝ го казва. Така Дарина не се появява на романтичната вечеря, а Младен е съсипан.

Никола успява да разубеди Ивон да напуска и лично докарва родителите ѝ и детето в Слънчев бряг. Той е уредил да живеят там до края на сезона на негови разноски. Ивон е изненадана и не знае как да реагира. Никола твърди на думи, че прави всичко заради успеха на хотела, но от всичко останало си личи, че изпитва силни чувства към нея.