Какво се случи в епизод 5, сезон 2 на "Съни бийч"?

Реклама

Художника започва да изнудва Дарина, че му дължи количество „стока“ за цял сезон. Той държи тя да се откупи и вече я заплашва.

Дарина търси помощ от сестра си Ивон. По неин съвет Дарина отива при Стойчо Розата с молба да я защити. Стойчо обещава да помогне, но иска нещо в замяна: да стане ексклузивен доставчик на хотела за всичко – от храни и напитки до козметика за гостите.

Виктория решава да трупа точки пред Гомес и се обажда на Пацо (втория мъж на Елена) да доведе Марти в Слънчев бряг. Така под нейно давление Гомес запознава Марти с бебе Митко и нещата помежду им се изглаждат. Гомес е много щастлив.

Ивон организира празнична вечеря с родителите си, за да отбележат пристигането им с детето. На вечерята пристига Художника. Той е дошъл да я сплаши, но майката на Дарина го кани на масата, защото няма представа кой е той. Появата му шокира дълбоко Ивон и Гомес.

Младен е крайно разочарован от отношението на родителите към него, от Художника и от самата Дарина. Той си тръгва от вечерята, напива се, а вечерта Катлийн се възползва от ситуацията и преспива с него.