Какво се случи в епизод 6, сезон 2 на "Съни бийч"?

Реклама

Младен споделя на Гомес за изневярата, Гомес го съветва да си признае пред Дарина. Дарина от своя страна е гузна пред Младен, че го е отбягвала. Тя не се издава, че е открила пръстена и чака с нетърпение той да ѝ предложи.

Когато най-после остават сами, Младен иска да си признае за изневярата, а Дарина очаква съвсем друго – предложение за брак. Тя погрешно тълкува защо той е притеснен и за да го улесни, казва, че знае какво иска да ѝ каже той, и е съгласна. Младен осъзнава какво е станало и не казва за изневярата.

Майката на Никола започва да се съмнява в него, защото е допуснал Гомес да му измъкне документи, заради които Тасев е пуснат под домашен арест.

Тасев вика Гомес у дома си и го моли за помощ: достъпът до лаптопа на Никола му е крайно необходим, за да търси улики. Гомес излиза на вечеря с Виктория, за да я убеди да му помогне.

Междувременно Никола е използвал момента, когато Гомес го няма, за да се навърта около Ивон. Нейното отношение към него лека полека се подобрява.

Жоро стига твърде далеч в старанието си да забавлява Катлийн и я пуска да снима в кабинета на Никола, докато той не е там. Жоро не подозира, че нейната цел е да инсталира скрит микрофон в кабинета, за да подслушва за улики. Никола, обаче, се връща, заварва ги и ги изгонва. Журналистите успяват да запишат подслушан разговор между Никола и Вивиан, в който се разбира документите, които Николета и Никола пазят.