Какво се случи в епизод 7, сезон 2 на "Съни бийч"?

Реклама

Ивон се ангажира да помогне на Дарина, която е обещала на Стойчо Розата сделка с хотела в замяна на защита от Художника. Ивон излиза на вечеря с Никола, за да го убеди да приеме сделка със Стойчо. Вечерята, разбира се, генерира още напрежение между Ивон и Гомес, но Ивон е категорична – трябва да помогне на сестра си. Никола ѝ казва, че Стойчо е синоним на неприятности, но ще сключи договор с него, защото тя го моли.

Веднъж получил сделка с хотела, Стойчо Розата отива на крака при Художника, за да освободи Дарина. Водят продължителни смешни преговори. В крайна сметка Стойчо прошепва нещо на ухото на Художника и двамата се спогаждат. Дарина е откупена.

Положението на Младен се усложнява, защото бащата на Дарина е научил за брака и се намесва в отношенията им. Организира вечеря, на която държи Младен официално да поиска ръката на Дарина.

Преди вечерята Дарина научава за изневярата на Младен от Жоро. Жоро се изпуска пред нея, защото си мисли, че тя вече знае. Дарина побеснява. Тя вдига страхотен скандал на Младен в ресторанта пред родителите ѝ и къса с него. Те пък научават всичко, което е било скрито от тях – че е уволнена от БАН, и че има връзки с подземния свят.