Реклама

"120 минути" се наложи като емблема за качествената журналистика в името на истината и е сред любимите предавания на българските зрители. Вече 10 години на екран, то създаде свой собствен стил и журналистически облик и се наложи като авторитетна трибуна, която следва световните стандарти. Утвърденият водещ Светослав Иванов и екипът от професионалисти зад кадър провокират размисъл върху събитията и явленията, които имат реален ефект върху качеството на живота в България.

През годините пред Светослав Иванов са заставали редица световни знаменитости, политици и интелектуалци като сър Ричард Брансън, Сесилия Саркози, Изабел Алиенде, Марко Ван Бастен, Рибал Асад, президентът на Колумбия и нобелов лауреат за мир Хуан Карлос Калдерон, Приянка Чопра и много други.

През призмата на качествената журналистика, запазените марки „Коментар на водещия“, „Роуминг”, „Големите”, „Време за отговори”, „Красив ум” и „В главната роля” срещат зрителите на bTV както с актуални международни и локални експерти, политици, анализатори и общественици, така и с вдъхновяващи личности от сферата на изкуството, науката и спорта у нас и по света.

Журналистите Стоян Георгиев и Марин Николов представят един по-различен поглед към темите от деня и важното за зрителите чрез своите рубрики „Специален репортаж“ и разследването“.

„120 минути“ е достъпно на всички устройства чрез дигиталните платформи на bTV Media Group. Негов продуцент е Анна Тодорова.