За предаването

На 19 октомври 2013 година един от най-ярките журналисти на bTV – Светослав Иванов,изненада зрителите с ново публицистично предаване.

„120 минути” се излъчва в праймтайма на телевизията всяка неделя от 17:00 до 19:00 часа. Предаването е спокоен и различен поглед върху живота ни и всичко, което му влияе. А то може да бъде, както в родопско село, така и на „Уолстрийт“, в Лондон или в Бейрут.

Затова и в предаването няма граници - както географски, така и тематични. Екипът ни се води единствено от това дали една история е интересна и би докоснала хората. Без значение къде се е случила. В студиото на „120 минути” въпросите задава не само водещият Светослав Иванов, но и хората, при това - с лицата и имената си под формата на заснето с мобилен телефон или уеб камера видео с въпроси към събеседниците.

Необикновените личности, влезли в новините през седмицата ще имат възможността да разкажат подробно своята история в модула „Герой”. В този сегмент зрителите отново ще имат активна роля като предлагат интересни разкази за позитивни или негативни персонажи от нашето време. Екипът ще предложи нов поглед към събитията от същата дата в миналото, отразени в bTV Новините, като проверява дали дневният ред преди години все още е актуален. „Въпрос наВреме“ ще даде възможност на факторите, отговорни пред българското общество, да дадат своето обяснение за неспазените си обещания. В последния сегмент на предаването - „Роуминг“ – чрез ексклузивни видео връзки из цялата планета зрителите на bTV ще се запознават с неочаквани личности, шокирали България и света.

Най-гледаното обзорно актуално предаване в българския ефир – „120 минути“ продължава да задава нови въпроси в търсене на нови отговори. С характерните си обективност и авторитет водещият Светослав Иванов провокира размисъл върху събитията и явленията, които имат реален ефект върху качеството на живота в България. През призмата на качествената журналистика запазените марки „Коментар на водещия”, „Роуминг”, „Големите”, „Време за отговори”, „Красив ум” и „Главната роля” срещат зрителите на bTV с важните хора и събития от България и света всяка неделя преди централната емисия на bTV Новините.


В стремежа си да развиват жанра и да задават стандарти за продуциране на обзорно актуално предаване, Светослав Иванов и екипът на „120 минути” разглеждат събитията в дълбочина и изваждат на повърхността онова, което е останало скрито в океана от информация.


Последвайте ни във Facebook: https://www.facebook.com/120minuti/
Пишете ни на e-mail: