Игра по интуиция, спортна злоба и соло на ламбада - в новия епизод на „АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ“

Кой печели 50 точки в „колелото на съдбата“ и ще проработи ли магията в играта – гледайте тази вечер от 20:00 ч. по bTV

Реклама

Изключително настървена игра, остри закачки между капитаните, истории за зодии и шоколадови яйца, игра по интуиция и отлично настроение ще забавляват зрителите на „Аз обичам България“ – тази вечер (петък) от 20:00 ч. по bTV. В новия епизод един срещу друг ще се изправят отборите на САШО КАДИЕВ, в чийто състав ще блеснат авторката на романа „Образцов дом“ - Ваня Щерева и пианистът Евгени Генчев, известен и като „ерген № 2“. Срещу тях достойно ще се опълчи отборът на КАМЕН АЛИПИЕВ – КЕДЪРА с младата и талантлива певица Симона Петрова – Mona в състава си, която получи „Златен бутон“ в последния сезон на „България търси талант“ и победителя от „Фермата 9“ – футболистът Костадин Велков – Коко.

Тази цветна, весела, талантлива, начетена и доста знаеща компания, жадна за победа и най-вече за забавление, ще се бори до край за емблематичната и българска награда – пълна щайга с ароматни, червени ябълки. Кой ще жонглира с тях на финала, в чия полза ще „проработи магията“ в играта и кой от участниците тази вечер ще се окаже с най-силна интуиция – зрителите ще разберат само след броени часове.

„Как може да задавате футболен въпрос на пианист?“, ще се възмути на висок глас Сашо Кадиев, а Кедъра ще се похвали с трима представители на зодия Овен в своя отбор. Коя ще се окаже любимата цифра на Кадиев и Евгени Генчев, и колко добре се справя Ваня Щерева в музикалните загадки, ще стане ясно довечера.

„Ако не ти харесва тук -  намери си друго предаване!“, ще заплаши един от капитаните водещата Алекс Сърчаджиева, а непрестанното прехвърчане на искри между тях в епизода ще я накара буквално да се оттегли в публиката, докато емоциите на терена се успокоят.

Кой отбор е по-бърз, кой рисува по-добре, кой ще спечели 50 точки в „колелото на съдбата“ и ще отгатнат ли участниците вдъхновяващия гост в „Героите сред нас“ – гледайте тази вечер в „Аз обичам България“ от 20:00 ч. по bTV.

Последни

Реклама