Реклама

Този петък от 20:00 ч. по bTV в „Аз обичам България“ предстои истински оспорвана игра с участието на „класиката в жанра“, както ще я определи Сашо Кадиев – изключителната Маргарита Хранова. В неговия отбор ще блесне още ютюбърът Павел Колев, а Ицака, ще бъде в противниковия отбор, заедно с „бързата мисъл“ в петъчния епизод – талантливата и красива  Дара Екимова.

В тази весела и пъстра компания, с много смях, закачки - плачки, истории за първи целувки, скороговорки и жаргони, и постоянно настигане в резултата, настроението ще бъде повече от „на ниво“. Всички в залата и пред екраните ще имат възможност да научат много неочаквани и любопитни факти за България, докато се забавляват и си припяват едни от най-обичаните български песни. Специално участие в едно от изпълненията ще има и певицата Петя Панева, която спечели титлата „глас на България“ в сезон 8. Наградата за победителите в епизода и този път ще е доста апетитна – голям буркан с вкусен български конфитюр, а кой от двата отбора ще го грабне – ще стане ясно след броени часове.

„Къде е Хасково?“ ще се зачуди искрено капитан Кадиев, изправен пред картата на България, докато Кедъра без никакво колебание ще си „спечели“ не жълт, а направо червен картон в една от игрите. Кой отбор ще „удари на камък“ с рисунките и как Маргарита Хранова „ще срази“ водещата с най-неочаквана скороговорка докато всички се загряват за „Буквуване“ - зрителите ще разберат утре вечер по bTV.

Истински вдъхновяващ гост и този път ще блесне в играта „Героите сред нас“, а дали някой от участниците ще успее да отгатне кой е той – предстои да стане ясно. Към кой от капитаните ще бъде отправено тежкото обвинение - „тази вечер ти провали отбора“ и кой отбор ще грабне победата буквално при последното завъртане на „колелото на съдбата“ – гледайте в петък от 20:00 ч. по bTV в „Аз обичам България”.

Тагове:

Последни

Реклама