Забавното тв състезание „Аз обичам България“ с дебют в ефира на bTV през пролетта на 2024 г.

Реклама

2024-та година ще донесе много положителни емоции, добро настроение и забавни моменти за зрителите на bTV Media Group. А какво по-хубаво от това, когато забавлението за цялото семейство е съчетано с натрупване на знания, посветени на родината. Форматът на ITV Studios "I Love My Country", който до момента е реализиран в 34 територии, ще заблести в ефира на bTV за първи път през пролетта на следващата година.

Предаването, посветено на всичко, заради което си заслужава да обичаш страната си –  "Аз обичам България" ще пренесе своята позитивна енергия в домовете на зрителите на bTV със своята свежест и динамичност, за да грабне вниманието и сърцата им.  В модерното студио с интерактивен под ще бъдат настанени две шумни, весели агитки, които ще подкрепят енергично двата отбора по време на играта. Отборите ще се състоят от обичани популярни личности, които ще бъдат ръководени от своите капитани. Свеж, артистичен, любознателен и различен ще бъде и водещият, който бързо  ще се превърне в любим на всички в залата и пред екраните. Любопитни, неочаквани, тематични, модерни и родолюбиви въпроси от различни сфери и теми на живота очакват двата отбора в седемте кръга на играта, сред които "Кутия на времето", Super Box, "Колелото на живота" и други. Динамична, интересна, енергична, с неочаквани обрати, с нови знания и изненади, "Аз обичам България" ще донесе отлично настроение в пролетния ефир на bTV. А бендът и музиката на живо ще добавят много настроение за всички.

"Аз обичам България" е една от най-новите продукции, които скоро ще зарадват зрителите на bTV. С нея медията затвърждава стремежа си да поднася качествено и забавно развлекателно съдържание, което ще събере пред малкия екран цялото семейство.