Атанас Сребрев ще води втория сезон на "Големите загадки"

Научно-популярното предаване се завръща в ефира на bTV на 17 март

Реклама

Вторият сезон на научно-популярното предаване "Големите загадки” се завръща в ефира на bTV с нов водещ тази неделя, 17 март, точно в 15 ч. Актьорът Атанас Сребрев ще изправи зрителите пред още по-заплетени случаи, нови разкрития, възстановки и много разкази на очевидци и специалисти, специално подбрани от изпълнителните продуценти !no frame media.

В продължение на 13 едночасови епизода

звездата от сериала "Къде е Маги?” ще преведе аудиторията през тайнството на духовете и демоните. Ще предложи нови, неизвестни факти за посещение на извънземни на територията на България. Ще се впусне в тайнствата на непознатия ислям и какво крие суфизмът. Ще извади на светло български изобретения, които могат да променят света и дори такива, които се разработват в момента. Зрителите на bTV ще поемат на поход из най-тайнствените места у нас – светилища, самодивски сборища и окултни местности.

И това е само началото! Пригответе се за най-вълнуващото пътешествие из дебрите на познанието всяка неделя, от 15:00 часа по bTV,  само с „Големите загадки” Сезон 2.

Кой е Атанас Сребрев?

Атанас Сребрев е роден на 19 април 1971 г. в София. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”, специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър” (специализация Mюзикъл) в класа на проф. др. Бистра Атанасова и асистент Елена Цикова. Има над 80 участия в чуждестранни филмови продукции, а сериалът на bTV „Къде е Маги?” го превърна в любимец на зрителите.

През настоящата седмица мартенската рубрика на LadyZone.bg „Мъже отговарят на Жени” предоставя възможност на дамите, впечатлени от Атанас Сребрев, да зададат на актьора всички въпроси, чиито отговори са ги вълнували.  Най-интересните и смели въпроси ще получат своят отговор следващия понеделник - 18 март.