Българските мъже за донорството

Този уикенд гост в "Хрътките" ще бъде актрисата Радина Кърджилова - за интернет посегателствата върху профила й в социалните мрежи

Реклама

Тази събота в "Хрътките” от 20 ч. по bTV Action ще стане ясно каква е вероятността българин да се окаже баща на 75 деца чрез донорство и защо у нас е много по-вероятно дете, заченато с донор, да е с биологичен баща Ханс, вместо Иван. Какъв е профилът на българите донори - разкритие на водещата Валентина Войкова, която се срещна с един от тях.

Зрителите ще разберат още: имат ли мъжете дарители проблем с това, че няма да познават своите биологични деца, какви са правилата за донорство у нас и къде по света може да се избира кандидат само с едно кликване в интернет.

Провокацията на "Хрътките” на 15 октомври ще покаже как екипът купува студентски гласове за измислена партия. Гореща дискусия в студиото с участието на политолога Евгений Дайнов ще търси отговор на въпроса срамно ли е предлагането и получаването на пари за избори в България.  

Кои са районите с повишена радиация в България и какво се случва със замразените през 90-те години 48 уранови мини – ще разкрие неделното издание на „Хрътките” на 16 октомври. Част от тях са изровени, железата са разграбени, а радиационният фон е замерван в пъти над нормата. Кои са местата, на които са отчетени най-високи стойности на радиация, къде се провеждат офроуд състезания върху радиационна почва и край кое село има контейнери с радиоактивни отпадъци – отговорите само в неделя от 20.00 часа по bTV Action.

Специален гост на "Хрътките" в неделя ще бъде звездата от "Стъклен дом” Радина Кърджилова, която е една от известните личности, потърпевши от интернет посегателствата върху профила й в социалната мрежа. Как се оказва, че без да подозирате, сте известен фен на няколко кандидат-президента, харесвате марихуаната или емигрирате спешно, и може ли да се спре със злоупотребите с профили – само в "Хрътките” по bTV Action.

В края на предаването в неделя зрителите ще разберат кои са "Млък” и защо възпяха мързела? "Хрътките” представят една от младежките ъндърграунд групи, която издава музика и дори е пяла на една сцена с Мерилин Менсън.