Хора с умствени увреждания - с място в избирателните списъци

Този уикенд ще видим и как уважаван зъболекар ослепи от бой 27-годишна жена

Реклама

В събота, 8 октомври, в "Хрътките” очаквайте:

20 вагонни композиции с купета от чам и стари изолации превозват пътници на БДЖ у нас, признават от железниците. Защо според човек от системата влаковете може да пламнат за секунди при късо съединение?

Какво е истинското лице на насилието или как уважаван зъболекар ослепи от бой 27-годишна жена?

Защо се наложи "Хрътките” отново да се намесят четири месеца след като излъчихме репортажа за  близнаците, разделени при записването в детска градина, заради диагнозата аутизъм на едното?

Социалният ни експеримент в събота проверява ситуацията, в която попада всяка млада майка . Кои шофьори профучават край жена с количка на пешеходна пътека?

Всеки ден монасите от манастира в село Копиловци могат да бъдат намерени на столичния пазар "Младост”, където продават своята продукция. Така монасите събират пари, за да довършат новото крило на манастира.


В неделя, 9 октомври, гледайте:

Как попаднаха в избирателните списъци 24 пълнолетни под запрещение от Дом за деца с умствени увреждания? Защо въпреки разкритието ни, те все още имат формално право на глас, макар да са лишени от него? И ще има ли виновни при опорочаване на вота в село Гомотарци?

Хрътките тръгнаха по следите на известно семейство измамници, взело десетки кредити на гърба на наивни хора.

Случвало ли ви се е в магазин да видите човек, на когото не му стига дребна сума, за да си плати сметката. Социалният ни експеримент ще провери какво се случва на опашката в голям супермаркет в подобна ситуация.

Рок или Катуница, слава или дискриминация, у нас или в чужина –  в рубриката ни при хората ни гостува рокаджията от "Гласът на България” Радослав Гергов.

Не пропускайте "Хрътките" и този уикенд - от 8 ч. по bTV Action.