"Хрътките" проверяват има ли химически следи в софийската почва

"Експериментът" ще покаже как реагират хората, когато сервитьорка изгони ром от заведение

Реклама

Тази събота, 4 юни, в "Хрътките" с Валентина Войкова ще стане ясно има ли химически следи в почвата в София. Екипът на предаването ще покаже резултатите от изследването на проби в Борисовата градина за алуминий, стронций и барий, поръчано на лицензираната лаборатория към Института по почвовъдство "Пушкаров”. Зрителите ще чуят и коментари на български учени и лекари и ще видят специално интервю за "Хрътките” на основателя на уебсайта за химическите следи Антъни Хилдър.

От 20 ч. по bTV Action "Експериментът" на "Хрътките" ще покаже как реагират хората, когато сервитьорка изгони ром от заведение.

В неделя, 5 юни, "Хрътките" ще разкрият как се купува чисто данъчно досие за фирма, защо схемата работи ненаказано, въпреки че е добре позната и колко струва животът на един клошар. Зрителите на bTV Action ще разберат и за какви уловки, които съществуват и в най-големите интернет сайтове, трябва да следят потребителите. Екипът научи, че кликване за безплатна поща в един от най-големите немски сайтове струва на една българка 150 евро.