Истории в стил "Параграф 22" - този уикенд в "Хрътките"

И още - как "Екоравновесие” и защитниците на животните ловят заедно бездомните кучета

Реклама

Тази събота, 7 април, в "Хрътките” ще видим още истории и разследвания за разтърсващи измами у нас. Десетки хора със запорирани заплати и имоти заради невърнати кредити обвиняват голям банков клон в Ботевград и местен бизнесмен, че са станали жертва на измама. Каква е истината? И още - какво наказание наложи Светият синод на свещеника бизнесмен от Божурище, след като предаването излъчи разследване, което доказа, че той е превърнал църковния храм в погребална агенция.

"Хрътките” ще проследят резултатите и от още едно свое разследване. "Параграф 22” или историята на един недостроен блок - след като преди време репортерите на предаването показаха как съседите във въпросния блок си подават сол през стените, сега ще видят и защо ще им отрежат водопровода?

В неделя, 8 април, "Хрътките” са "надушили” частна фирма, която прибира 2/3 от митническата такса, която плащат всички вносители на плодове и зеленчуци и кой стои зад фирмата? Как "Екоравновесие” и защитниците на животните ловят заедно бездомните кучета и какво се случва в действителност - един риалити репортаж.

Пиарът Велислава Кръстева се връща 30 години назад във времето в "Предизвикателството” на "Хрътките”.

Разследванията на "Хрътките” можете да видите на страницата им в bTV Action,  а целите предавания можете да гледате на voyo.bg.