В "Хрътките": За ситния шрифт в договорите за кредити

Прабългарите канибали? Лъжа или истина е руското твърдение - на 29 април от 20ч. по bTV Action

Реклама

Тази събота, 28 април, ще се запознаем какво пише в ситния шрифт на договорите за бързи кредити? Екипът на "Хрътките” тръгва по следите на фирма, която иска вече върнат заем да й се върне повторно. И още - може ли дете да изгуби бащиното и фамилното си име след развода на родителите си и да живее вече седем месеца само с първо име? Експериментът на предаването ще покаже шокиращ за българските мъже резултат.

В неделя от 20 ч. "Хрътките” са "надушили” историята на един агент на ДАНС и полицаи от Дупница, които са попаднали в схема за ужилване с банкови кредити. Как се е стигнало до там и защо се наложи намесата на предаването, за да се поднови заведеното дело - ще разберем само по bTV Action.

И от "ужилването” към "истинската храна” - първите българи, които изкараха 48 часа в уникалния резерват при канибалите в Папуа Нова Гвинея ще споделят своите впечатления за това уникално посещение. И сензационно твърдение на руски археолози – открили прабългари – канибали?

Разследванията на "Хрътките” можете да видите на btv.bg, а целите предавания можете да видите на voyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видеосъдържание.