Реклама

 
 
„Кой да знае?“ е делнично комедийно куиз шоу, което се излъчва в прайм-тайма на bTV. То е разтоварващ микс от забавление и знания, а в отговорите на въпросите и надпреварата между участващите отбори се крият динамиката и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран.
 
В предаването зрителите и участниците ще научават нещо ново всеки ден. Играта ще изненадва с нестандартен подход, забавни въпроси и любопитни факти, за които човек никога не се замисля, но и никога след това няма да забрави. В състезанието участват два отбора, ръководени от капитани. Това са комедийни актьори Милица Гладнишка и Христо Пъдев. Към тях във всеки епизод ще се присъединяват популярни личности, които ще отговарят на въпросите на водещия Александър Кадиев, а зад всеки въпрос се крият парични суми. Наградата– цялата спечелена сума – както в никое друго предаване ще е за публиката, тъй като тя е важна част от състезанието.
 
„Кой да знае?“ (Who knew?) е част от портфолиото на британската мултинационална компания за телевизионно производство и разпространение Fremantle.
 
 
 

Последни

Реклама