Александър Дунчев: Зам.-министърът на земеделието Атанас Добрев е образът на задкулисието

Според Александър Дунчев, докато зам.-министърът на земеделието Атанас Добрев е в това министерство, няма никаква надежда за българските гори

Реклама

Депутатът от „Продължаваме промяната“ Александър Дунчев изнесе в предаването „Лице в лице“ данни за скандални схеми за назначения в горски стопанства у нас. Той заяви, че от "Продължаваме промяната" са задавали 4-5 пъти парламентарни въпроси за имената на новите директори на горски стопанства, но министърът на земеделието отказва да им отговори. По тази причина според Дунчев този министър е част от задкулисието.

Дунчев съобщи още, че вече са махнати са едни от най-добрите горски директори, за да се направи място на партийните функционери.

По думите му, вече дори местни партийни функционери нареждат на директорите на предприятия кой да стане директор на горско стопанство.

Според него зам.-министърът на земеделието Атанас Добрев е образът на задкулисието и той е човекът, който спуска списъците с хора, които трябва да се сменят. По думите на Дунчев, докато този зам.-министър е в министерството, няма никаква надежда за българските гори.

Последни

Реклама