Битката за София: Говорят ВМРО и „Гражданска инициатива за София“

За мен „ала-бала“ е от сутрин до вечер да слушам кандидати за кметове, които говорят едно и също, посочи Васил Гюров

Битката за София: Говорят ВМРО и „Гражданска инициатива за София“

Реклама

„Логиката на моята кандидатура е ясна. След два мандата зад гърба си натрупах знания кои са проблемите и кои са възможните решения. През последния мандат преминахме през три кризи“, каза в студиото на „Лице в лице“ Карлос Контрера, кандидат за кмет на София и водач на листата на ВМРО.

„Сглобката има два проблема – ГЕРБ много лъже, а „Демократична България“ и разширението с „Продължаваме промяната“ и „Спаси София“ много говорят, но нищо не правят. ГЕРБ вече не е консервативна партия. Тя се превърна в мека форма на ДБ. Не ви ли звучат двамата кандидати на ГЕРБ и ПП-ДБ по един и същи начин? Не звучат ли като Христо Иванов?“, посочи той.

„Много разговаряхме с различни хора. Даваме допълнителен избор на гласоподавателите. Още в самото начало сме ситуирани като различни. Ние сме граждански кандидатури“, обясни Васил Гюров, водач на листата на Движени „Гражданска инициатива за София“.

„Ние сме част от демократичното общество. Аз не виждам какъв е проблемът. Разпиляването на гласове не е проблем“, каза той по отношение на това, че вече не е част от коалицията „Демократична България“.