Борис Бонев: За мен кандидатурата за кмет никога не е била самоцел

Поех отговорността да изляза и да се кандидатирам за кмет, защото съм роден в София, защото обичам моя роден град, заяви той

Реклама

Борис Бонев е роден в София в семейство на лекари, инженери и юристи. Следва Бизнес администрация в Софийския университет, след като завършва две магистратури по управление и новации в Сорбоната, Париж. Създател е на гражданската организация "Спаси София". Бонев е независим кандидат за кмет и общински съветник на столицата.

"За мен кандидатурата за кмет, и въобще властта, никога не е било самоцел. Толкова години ние правихме огромни опити да помогнем, но в един момент спряхме да бъдем чувани", заяви той.

"Поех отговорността да изляза и да се кандидатирам за кмет, защото съм роден в София, защото обичам моя роден град. Искам той да се развива по едни съвсем различен начин, а не както досега. Мога да изляза с лицето си, с името си, с образованието си и най-важното с 10-годишния си труд само и единствено за София и да поискам доверието на софиянци", категоричен е Бонев.

Вижте във видеото целия разговор.