Даниел Лорер: Ние никога няма да бъдем президентска партия

„Не приляга на висотата на президентската институция да дава емоционални и унизителни оценки на политически партии в България", заяви в студиото на „Лице в лице“ Даниел Лорер от „Продължаваме промяната“

Реклама

От самото създаване на „Продължаваме промяната“ казахме: „Благодаря на президента , че поведе протеста (б.р. през 2020 г.), но ние никога няма да бъдем президентска партия. Винаги ще бъдем независими и ще отстояваме това, което смятаме за важно за бъдещето на страната“.

Това заяви в студиото на „Лице в лице“ Даниел Лорер от „Продължаваме промяната“.

„Не приляга на висотата на президентската институция да дава емоционални и унизителни оценки на политически партии в България. Политическите партии са израз на хората и техните идеи. Зад „Продължаваме промяната“ има половин милион избиратели, той ги сложи всички под шапката на шарлатаните“ – така Лорер отговори на изказването на държавния глава от вчера: „Бях първият излъган, когато се доверих на тези хора. Беше грешка, че допуснах такива хора да откраднат надеждите ни за промяна. За съжаление, българите получиха лъжа. Ще надживеем тази шарлатания."