Даниел Митов: На президента Радев очевидно много му се управлява

Според него "прекалено много станаха действията в посока на това да се дестабилизира средата"

Даниел Митов: На президента Радев очевидно много му се управлява

Реклама

„На президента Радев очевидно много му се управлява. Личи си по действията на фактори около него. В крайна сметка, наблюдаваме много отблизо политическият процес и виждаме как се променя поведението на партии като „Възраждане“, така че да обслужват идеята, че редовен кабинет не може да бъде съставен", каза в предаването „Лице в лице“ Даниел Митов от ГЕРБ-СДС. 

Той коментира и убийството на бизнесмена Красимир Каменов-Къро. "Никога, когато се случват такива неща, не е важно кой. Убийствата не бива да се позволяват по никакъв начин. Има правосъдие, тя трябва да се занимава с всеки. Това е свързано според мен с усилията за съставяне на кабинет. Не мога да кажа кои кръгове имат полза от това да няма кабинет“, каза Митов.

Според него забавянето на мандата е, за да протекат определени процеси.

„Виждате, Радостин Василев от ПП обявява, че най-вероятно ще се отцепи от ПП, вървят слухове в кулоарите за записи, които той има. И това е част от тази динамика, целяща разклащане на политическата среда. Викането на Бойко Борисов на разпит за казуси, които отдавна са били изчистени и отдавна е трябвало да бъдат хвърлени в кошчето и да се приключи с това, се претоплят“, допълни Митов.

Последни

Реклама