Делян Добрев: По-корумпирано правителство от това аз не съм виждал

По думите му следващата седмица ще стане ясно дали ще има предсрочни избори

Реклама

По-корумпирано правителство от това аз не съм виждал. Това каза в предаването „Лице в лице“ депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

По думите му следващата седмица ще стане ясно дали ще има предсрочни избори.

„Струва ми се, че няма мнозинство. Колегите всеки ден обявяват, че им трябват 12 депутати и едва ли не се опитват да ги напазаруват тези депутати - дали с пари, дали с обещания, няма никакво значение, това е пазаруване на депутати. Аз си мислех днес - това е най-голямото престъпление, което може да се случи в една парламентарна република - да пазаруваш депутати. Ти си пазаруваш парламент. ГЕРБ никога не е изпадал в такава ситуация да не му стигат депутатите“, каза Добрев.

Той припомни, че в годините е имало депутати, които са си напускали групите.

„Когато си напуснат депутатите групите, стават независими депутати. На нас тези депутати не са ни трябвали и ние не сме се опитвали да ги купуваме, възможно е да сме им помагали да си получават субсидията през нашата партия. Къде е разликата - на нас не са ни трябвали, ние не сме ги пазарували, това е била тяхната свободна воля, а сега какво се случва – пазаруват едни 12 депутата, за да могат да продължат некадърното си управление, некадърно и корумпирано управление“, допълни Делян Добрев.