Деница Сачева: "Отровното трио" са аватари на хора, които са провалени като политици

Министър Сачева обясни, че засега не е чула конкретни идеи и искания от младите

Реклама

В студиото на "Лице в лице" гостува министърът на труда и социалната политика Деница Сачева за исканата оставка на кабинета и възможен ли е диалог с протестиращите.

"Искам журналистите да попитат дали това са всъщност лидерите на протеста - "Отровното трио" ли са водачите на този протест?  Защото ако това е така, за нас няма никаква сянка на съмнение, че те са просто аватари на провалени политици и на такива, които бягат от правосъдие", коментира министър Сачева.

"Има твърдения, че отвън има справедлив процес, аз смятам, че точно тези хора, така нареченото "Отровно трио" всъщност злоупотребяват, ако има навънка хора със справедливи искания, то тези хора злоупотребяват и то за лични цели", добави социалният министър. 

Не може да се говори: Отидете си с мир или ще бъде късно, не разбирам какво се случва, какви са тези заплахи, коментира Сачева изказването на адв. Хаджигенов.

Тя обясни, че засега не е чула конкретни идеи и искания от младите:

На протестите има млади хора, които искат по-добро бъдеще и имат идеи, винаги съм отделяла тези протестиращи от другите и съм на мнение, че трябва да се изслушат, но засега няма конкретни теми, добави Сачева.