Десислава Атанасова: Не е нормално да призоваваме българските граждани да спазват законите, а за нас да важат други правила

Депутатът от ГЕРБ призова БСП да се извини за декларацията на Валери Жаблянов

Реклама

"Не е нормално да призоваваме българските граждани да спазват законите, инструкциите - в случая с коронавируса, но и във всеки друг случай, а за нас да важат други правила.

Струва ми се наистина, че ще бъде най-удачно утре колегите от БСП да направят декларация, с която да се извинят на всички журналисти, работещи в Народното събрание, а и на цялата общност“.

Така народният представител от парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова коментира декларацията на Валери Жаблянов от БСП, който се възмути от „електронния терор“, който журналистите упражнявали върху депутатите чрез кадрите, на които се вижда как част от тях не носят маски, въпреки изричната заповед на здравния министър. Жаблянов призова ръководството на парламента да вземе „всички мерки народните представители да бъдат предпазени от подобни посегателства“.

Атанасова коментира и последните скандали около разпространените чатове със съветника на президента Пламен Узунов и последвалите изявления на държавния глава.

„Не смятам, че президентът има проблеми единствено и само с ГЕРБ или правителството. (…) Това – с нито една от трите власти президентската институция да не може да има нормални разговори и тон, според мен е пагубно за държавата“, коментира тя.

Повече вижте във видеото.

Последни

Реклама