Георги Свиленски: Ваня Григорова не е човекът, който ще дава успокоителните на БСП

Думите му са във връзка с изказването на Григорова, където тя каза: „Не съм конкурент на Корнелия Нинова. Призовавам хората, които са се напрегнали на „Позитано“, да пият чай и да се успокоят“

Георги Свиленски: Ваня Григорова не е човекът, който ще дава успокоителните на БСП

Реклама

„Ваня Григорова не е човекът, който ще дава успокоителните на БСП“, заяви в предаването „Лице в лице“ Георги Свиленски от левицата.

Думите му са във връзка с изказването на Григорова, където тя каза: „Не съм конкурент на Корнелия Нинова. Призовавам хората, които са се напрегнали на „Позитано“, да пият чай и да се успокоят“. Нейният коментар пък бе във връзка с изказването на зам.-председателя на левицата Атанас Зафиров, който обяви, че смята последните й изказвания за обидни за членовете на БСП, защото неглижират техните усилия.

Той коментира, че е нелепо Ваня Григорова да дава съвети какво да прави БСП. По думите му тя може да благодаря на градската организация и националния съвет и председателя на партията, които я издигнали.

„Ваня Григорова трябва да благодари на гражданите, че са я направили общински съветник. БСП от 30 години само два пъти не е успяла да стигне до балотаж в София“, заяви Свиленски. Той я посъветва да се занимава с работата в общинския съвет, а не с работата на левицата.

„Вотът на недоверие е основен инструмент в парламентарната демокрация. Той е, за да чуят гражданите как правителство ги управлява и каква алтернатива предлага опозицията“, коментира Своленски в предаването.

Последни

Реклама