Христо Проданов: Обществените пари се харчат с решение на НС, не с джипа на Борисов, докато обикаля

БСП е готова за избори, няма разединение

Реклама

Надяваме се това правителство да не изкара мандата си до край и да има предсрочни избори. Това каза в студиото на „Лице в лице“ Христо Проданво - зам.-председател на ПГ на БСП.

„Онзи ден премиерът аноснира изхарчването на 2 млрлд, искахме да се обсъдят тези пари и мерките, направи пресконференция и каза за какво ще ги използва тези пари и няма нито дума за актуализация на бюджета (…)Това е подкупване на хората (…) обществените пари се харчат с решение на НС, не с джипа на Борисов, докато обикаля“, коментира още той.

Проданов поясни и че от БСП са готови за избори и няма никакво разединение в партията, което е станало ясно, по думите му, от протеста на левицата преди дни.

Той коментира и записите с гласа, наподобяващ този на Бойко Борисов:

„Относно това, че има опити за създаване на негативно отношение към властта - кой  е говорил така по телефона, няма съмнение, че това е министър-председателят, в нормална държава премиерът трябва сам да подаде оставка, дори да няма хора на улицата, надявам се, че няма да успее да продължи  мандата си“, каза още зам.-председателят на ПГ на БСП .