Кандидат за кмет на Пловдив от ПП-ДБ: Аз съм човек на действието, а не на думите

Пловдив не се обезлюдява, има пренаселване, каза Ивайло Старибратов

Кандидат за кмет на Пловдив от ПП-ДБ: Аз съм човек на действието, а не на думите

Реклама

„Аз съм пловдивчанин. Моите прародители са от Пловдив. Моите родители са от Пловдив. Аз съм учил и живея в Пловдив. Всичко, което мога да дам на Пловдив е това, което съм натрупал през годините и като наследство и като лични качества с моите управленски и политически ангажираности“, каза Ивайло Старибратов, кандидат за кмет на Пловдив от „Продължаваме промяната-Демократична България“ в предаването „Лице в лице".

„Може би не съм популярен в социалните мрежи, защото не съм толкова активен там, но повечето от хората ме познават и то добре“, коментира той във връзка с критиките, че не е разпознаваемо лице.  

„Аз не се притеснявам от това дали съм разпознаваем или не. Имал съм доста каузи. Аз съм човек на действието, а не на думите“, посочи Старибратов.

Той коментира и казуса с Пловдивския панаир. Старибратов подчерта, че трябва да има национално решение и участие на държавата в управлението на панаира.

Той изрази надежда панаира да не се събаря и да не се строят блокове, а да си остане. „Надявам се да спрем с това презастрояване на Пловдив“, каза кандидатът за кмет.

 

Последни

Реклама