Карлос Контрера: Като общински съветници вече сме в една абсурдна ситуация

В този мандат, тъй като общинският съвет е доста фрагментиран и никой не е близо дори до някакво мнозинство като брой съветници, диалогът върви много трудно“, коментира още общинският съветник

Карлос Контрера: Като общински съветници вече сме в една абсурдна ситуация

Реклама

„Не мисля, че през следващите четири години ще може да се формира управленско мнозинство в Столичния общински съвет (СОС) такова, каквото го познаваме в минали мандати“.

Това каза в „Лице в лице“ Карлос Контрера, общински съветник от ВМРО в СОС. По думите му нефункциониращ общински съвет донякъде облагодетелства администрацията, която в момента е безконтролна.

„Като общински съветници вече сме в една абсурдна ситуация. За мен е абсурд за толкова време да не може да с постигне базово разбиране поне как да започнем работа“, каза Контрера.

„Много трудно големите политически сили биха се съгласили „да се допрат“ една до друга. В този мандат, тъй като общинският съвет е доста фрагментиран и никой не е близо дори до някакво мнозинство като брой съветници, диалогът върви много трудно“, коментира още общинският съветник.