Костадинов: Връщаме се обратно в комунизма, когато една партия решаваше какво знаят и искат хората

Костадин Костадинов е категоричен, че хората трябва да имат свободата, да избират какъв ще е техният живот

Костадинов: Връщаме се обратно в комунизма, когато една партия решаваше какво знаят и искат хората

Реклама

Хората трябва да имат свободата, да избират как да живеят. Това каза в предаването „Лице в лице“ лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Това, което виждаме в България през последните 33 години, е една управлявана отвън територия. В момента ние събираме подписи за референдум в защита на българския лев. В хода на кампанията медии, политици, наблюдатели, коментатори и всякакви обществено ангажирани личности се упражняваха по темата как не трябва да има референдум не трябва да бъдат питани хората, защото те не зная, неграмотни са, не бива да бъдат питани и нямат право да вземат решение. Това е опасно за демокрацията“, обясни той, защо слоганът на кампанията им е „Изберете свободата“.

Костадин Костадинов е категоричен, че хората трябва да имат свободата, да избират какъв ще е техният живот. За него е грешно да се твърди, че „някой друг знае по-добре от теб и не бива да се опитваш да разсъждаваш по дадена тема, защото решенията вече са взети“.

„Ние се връщаме обратно в комунизма, когато една партия решаваше какво знаят и искат хората и говореше от тяхно име. Това е пълен абсурд. Затова ние призоваваме българските граждани да изберат свободата. Това е най-трудният избор“, категоричен беше той.