Красен Кралев: Отвратен съм от тази омраза, злоба и клевети

В "Лице в лице" бившият спортен министър обяви като "празни приказки" думите на Василев и отрече да е викан в прокуратурата

Реклама

Красен Кралев отговори на спортния министър Радостин Василев, който в предаването "Защо, господин министър?" призова предшественика си да се раздели с депутатския си имунитет заради корупционните действия.

В "Лице в лице" бившият спортен министър обяви като "празни приказки" думите на Василев и отрече да е викан в прокуратурата.

"Десетки хора заслужават да бъдат в затвора и са управлявали големи ведомства в България. Красен Кралев - това е първият човек, срещу когото трябва да започнат проверки. Красен Кралев да свали имунитета си!", заяви Василев.

"Не само има данни за корупционни действия, а имаме и факти. Незаконни тенис кортове, полузаконна картинг писта. По наша предварителна оценка става въпрос за стотици хиляди левове. Грандиозна нередност, извършена по времето на Кралев", каза в неделя вечер Радостин Василев.

"Това са празни приказки. Това са празни клевети. От една година приказват без да имат доказателства", започна Кралев в отговор на спортния министър.

"Отвратен съм от тази омраза, злоба и клевети. Няма да слизам на неговото ниво. Питайте спортните хора кой го постави на поста", продължи Кралев.