Кристиан Вигенин: Хората, несъгласни с ръководството на БСП, нямат подкрепа

Кристиан Вигенин коментира скандалите на конгреса на левицата

Кристиан Вигенин: Хората, несъгласни с ръководството на БСП, нямат подкрепа

Реклама

„Информационно обслужване“ е компанията, която отчита резултатите. Оставката на зам.-министърът на електронното управление Благовест Кирилов е много тревожен сигнал. Разчитаме прокуратурата да свърши работата си.“

Това каза каза зам.-председателят на БСП Кристиян Вигенин за сезирането на главния прокурор по сигнал за съмнение в намеса в честността на вота и смяната на членовете на борда на компанията.

"Министърът назначава членовете на борда, според Кирилов не се е случило така. Не съм наясно с детайлите, затова сезираме главния прокурор. Никой не би трябвало да има интерес да създава съмнения за честността на вота. Затова искаме да се обясни какво се е случило. Това би трябвало да е сигнал за всеки един участник във вота", коментира още зам.-председателят на БСП.

Кристиан Вигенин коментира и скандалите на конгреса на левицата.

„Такива изпълнения в БСП не е имало, такова уронване на престижа е недопустимо, затова партията взе мерки. Хората, несъгласни с ръководството, нямат подкрепа. Те не могат да разберат, че не предлагат никаква алтернатива. Ако има друга линия на политика, поведения, биха спечелили привърженици, но те нямат“, каза той.