Лена Бориславова: ГЕРБ слушат това, което казва Пеевски

По думите ѝ Бойко Борисов не е имал полезен ход и той самият не е искал това правителство да бъде подкрепено

Лена Бориславова: ГЕРБ слушат това, което казва Пеевски

Реклама

„ГЕРБ слушат това, което казва Пеевски. Знам, че техни представители, включително г-жа Габриел и други ходят навън и разговарят с чуждите институции за това срещу услуги от ГЕРБ да бъдат вдигнати санкциите на Делян Пеевски. Това съм чувала в кулоарите на Народното събрание и на други места“.

Това заяви Лена Бориславова от ПП-ДБ в предаването „Лице в лице“.

„Има една изключително силна зависимост, която по никакъв начин не е свързана с избирателите и на ГЕРБ, и на ДПС. Докато тази взаимовръзка е толкова силна, няма как да се очаква, че тези хора и представителите им ще гласуват за антикорупционни политики. Днес гласуваха против комисията за Нотариуса, за Пепи Еврото и за разследване на зависимости в съдебната система“, допълни тя.

По думите ѝ Бойко Борисов не е имал полезен ход и той самият не е искал това правителство да бъде подкрепено.

„Няма по-отвратително нещо от това от едната страна да ти седи Делян Пеевски, който в момента дори няма контрол върху цялата си група, има страшно разцепване и негова слабост на лидерството, а от другата страна да ти седи Слави Трифонов или някой друг, който с голямото си его единственото, за което ще мисли, е как да овладее ресурс“, посочи Лена Бориславова.