Настимир Ананиев: Искат да бъде втълпено, че някой от ПП-ДБ е направил нещо нередно

Полиция и жандармерия влязоха и обискираха офиси, свързани с него

Настимир Ананиев: Искат да бъде втълпено, че някой от ПП-ДБ е направил нещо нередно

Реклама

„Аз имам само един офис, който се намира на бул. „Александър Стамболийски“, другият офис на „Парчевич“ предполагам е счетоводителят, който обслужва в момента тези белгийски дружества. Никога не съм работил и нямам нищо общо с „Парчевич“. Не е мой офисът, нито фирмата.“

Това заяви депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев, след като полиция и жандармерия влязоха и обискираха офиси, свързани с него. 

Под булото на Европейската заповед за разследване се опитват през прокуратура и съда политически да бъдат отстреляни опоненти, какъвто се явявам аз, каза Ананиев.

„Ние сме съдействали изцяло, предоставили сме всички документи, но виждате внушенията, които се правят от различни медии. Фактите говорят друго, вижда се и се усеща политическият нюанс и това, което искат да бъде втълпено, че някой от ПП-ДБ е направил нещо нередно. Всъщност имаме един бизнес, който работи и предоставя услуги на българи и на чужденци и който си е изпълнил задълженията по договора“, обясни той. 

„Иззети са документите на три юридически лица с двама белгийски собственици, които ние не обслужваме – едните от април 2021 г., другите от януари 2022 г. Оттогава не обслужваме тези клиенти, дотогава сме обслужвали счетоводно и административно-правно тези клиенти“, допълни Ананиев.