Пламен Данаилов: Групата на ПП-ДБ и "Спаси София" в СОС не е единна

„Имам и житейския, и професионалния опит да се справя като председател на Столичния общински съвет“, обясни съветникът от ИТН

Пламен Данаилов: Групата на ПП-ДБ и "Спаси София" в СОС не е единна

Реклама

„Егото пречи. Издигат се кандидатури, които са неприемливи и не събират подкрепа“, коментира в предаването „Лице в лице“ общинският съветник от „Има такъв народ“ в София Пламен Данаилов.

„Заради междуличностните наслагвания в предишният общински съвети Грети Стефанова от ПП-ДБ и „Спаси София“ не събира подкрепа. Ние за пореден път издигнахме моята кандидатура. Аз имам и житейския, и професионалния опит да се справя с тази задача. Мога да разговарям с всички и съм еднакво раздалечен. Съгласен съм да си подам оставката, когато първата и втората политическа сила постигнат съгласие“, добави той.

„С демонтажа на Паметника на Съветската армия възможността за разговори с БСП е изчерпана. Остава им възможността да разговаря с ГЕРБ. Докато успеят да сближат позициите си, за да има сглобка или некоалиция и да управляват в София, да изберат председател, който може да отпуши работата. Има много решения, които трябва да се вземат. Следващото заседание е на 11 януари“, посочи Пламен Данаилов.