Проф. Николай Радулов: Въздъхнах с облекчение, когато лидерът на ИТН заяви, че излизаме от коалицията

Реклама

"Аз въздъхнах с облекчение, когато лидерът на ИТН заяви, че излизаме от коалицията. Това облекчение обаче противно на общите коментари в тази връзка беше свързано с това, че аз не вярвах на министрите, които ИТН беше излъчило главно на Гроздан Караджов и министъра на енергетиката Александър Николов". Това заяви независимият депутат и бивш член на ИТН Николай Радулов в предаването “Лице в лице”.

Той каза, че в първите две Народни събрания са се извършвали някакви действия от ИТН и те са имали логично обяснение, и са изглеждали много правилни.

“До момента, в който в последните Народни събрания ИТН получи парче от баницата или стана партньор от изпълнителната власт и почна да се държи като сътрудничеща си с ГЕРБ компания. Ние заедно с още няколко колеги, част от които напуснаха заедно с мен парламентарната група, обикаляхме страната, видяхме, че там където служебното правителство е махнало ръководителите на ГЕРБ на структурите, например на ВиК, те са били възстановени от Гроздан Караджов”, обясни Радулов. 

Последни

Реклама