Проф. Светослав Малинов: Делян Пеевски премина границата

„Делян Пеевски вече веднъж беше понижен до съпредседател на ДПС. Ако продължава така, може да го лишат от съпредседателското място", каза още политологът и член на ДСБ

Проф. Светослав Малинов: Делян Пеевски премина границата

Реклама

„Делян Пеевски вече веднъж беше понижен до съпредседател на ДПС. Ако продължава така, може да го лишат от съпредседателското място. Неубедителен е и не мисля, че помага на ДПС в изявите си“.

Това каза в предаването „Лице в лице“ политологът и член на ДСБ проф. Светослав Малинов.

„Това не е първи или последен епизод. Делян Пеевски премина границата. Редно е при сериозни намеци да се изяснят нещата. Подобен тип говорене не може да остане без последици. Има проблем, че точно г-н Пеевски, който е санкциониран по „Магнитски“, изведнъж се явява говорител по тази тема, което е неефективно“, допълни политологът.

По-рано Делян Пеевски коментира, че президентът Румен Радев трябва да обясни в какви „отношения е той с главния прокурор“.

„Да не би да има дела на трупчета? Хубаво е да поровите, какво се случи с записания разговор, където той спасяваше дамата на сърцето си - има ли край това дело или няма? Къде е скрито? От Гешев? От сегашния главен прокурор? Или от някой друг? Това са въпроси, на които президентът Радев трябва да отговори“, добави председателят на групата на ДПС в Народното събрание.