Промяната Европа: Предстоящите избори за Европейски парламент

Дебат между кандидатите за евродепутати Емил Радев от ГЕРБ, Димитър Данчев от "БСП за България", Александър Сиди от ВМРО и Стефан Тафров от "Демократична България"

Реклама

Днес в предаването "Лице в лице" кандидатите за евродепутати Емил Радев от ГЕРБ, Димитър Данчев от "БСП за България", Александър Сиди от ВМРО и Стефан Тафров от "Демократична България" се обединиха в дебат относно предстоящите избори за Европейски парламент.

"Много важно е какво мнозинство ще се сформира в следващия Европарламент. Тези избори са важни, за да излъчим максимално проевропейски настроени евродепутати", каза Емил Радев.

"Нашата битка е това на тези избори да променим България и Европа, така че да бъдат по-социални, справедливи и солидарни", каза Димитър Данчев.

"Тези избори са съдбовни, защото тази либерална Европа, която виждаме до момента, започва да се разпада. Надяваме се, че ще помогнем в нейния край, защото това не е ЕС, в който искахме да влезем", каза Александър Сиди.

"От "Демократична България" смятаме, че на тези избори ще се сблъскат челно онези сили, които искат да реформират ЕС, за да го засилят, и онези, които уж искат да го реформират, но всъщност искат да го разрушат", каза Стефан Тафров.