Светлана Куюмджиева: Изложбата "Балкански прайд" все още е планирана

Александър Сиди: Аз съм изумен от това, че някой в Пловдив си е позволил да се обади във вестник "Гардиън" и да плюе по собствения си град

Светлана Куюмджиева: Изложбата "Балкански прайд" все още е планирана

Реклама

Светлана Куюмджиева: Изложбата "Балкански прайд" все още е планирана и все още е част от програмата на "Пловдив 2019". Тя е част от проект, който е кандидатствал по една от отворените покани на Фондацията за малки проекти за общностно участие. И като такава отговаря изцяло на целите на програмата, тъй като предлага възможност за включване на още една общност в програмата на "Европейска столица на културата". Предвидено е освен фотографска изложба, да се организира и дискусия с участие на организатори и прайдове в различни балкански градове, и музикално събитие.

Александър Сиди: Аз съм изумен от това, че някой в Пловдив си е позволил да се обади във вестник "Гардиън" и да плюе по собствения си град. В Пловдив има тежък проблем с финансирането на всички проекти. Има тежък проблем с публичността на тази Фондация, която е публична общинска фондация, захранвана с публични средства.

Последни

Реклама