Светослав Малинов: Васил Терзиев има способността да обединява

„Кандидатурата на Васил Терзиев е на бъдещ кмет на София. Аз съм убеден, че той ще спечели“, каза в предаването „Лице в лице“ политологът

Реклама

„Кандидатурата на Васил Терзиев е на бъдещ кмет на София. Аз съм убеден, че той ще спечели“, каза в предаването „Лице в лице“ политологът Светослав Малинов. Според него е постижение три партии да издигнат общ кандидат.

„Този кандидат има способността да обединява. Аз виждам неговият произход, но миналото му за мен не е травматично. Той ще трябва да се справи с този проблем. Включително и с това извинение, което направи“, добави политологът.

„Изборът ще бъде между това дали иска, или не иска софиянецът промени“, обясни той.

„Живели сме в София през последните години. Смятат ли, че представител на ГЕРБ, който управлява четири мандата, може да постави ново начало. Аз съм впечатлен от бизнес успехите на Васил Терзиев, но той трябва да внимава. Идеята, че уменията за бизнес успех са умения и в политиката, не е вярна. Силните му места са очевидни и ще привлече част от избирателите, но за другите трябва да работи“, коментира Светослав Малинов.