Теменужка Петкова: Не се страхуваме от проверки на газопровода „Турски поток“

Вчера, след като се завърна от посещението си в САЩ, премиерът Кирил Петков поиска проверка на „Южен поток“, който се трансформира в годините в „Турски поток“

Теменужка Петкова: Не се страхуваме от проверки на газопровода „Турски поток“

Реклама

"Не се страхуваме от проверки на газопровода „Турски поток“. Нека да направят проверки каквито искат, но аз се надявам в рамките на тези проверки да могат наистина да се запознаят с нещата такива, каквито са", коментира в предаването „Лице в лице“ бившият министър на енергетиката от правителството на ГЕРБ – Теменужка Петкова.

„Надявам да попрочетат някои неща - европейската регламентация в областта на строителството на такъв тип газопроводи. Нека да прочетат и регулаторната рамка на Комисията за енергийно и водно регулиране в закона за обществените поръчки, като ги прочетат се надявам да ги разберат, за да могат да спрат да говорят и да лъжат“, призова тя.

Вчера, след като се завърна от посещението си в САЩ, премиерът Кирил Петков поиска проверка на „Южен поток“, който се трансформира в годините в „Турски поток“, а бившите управляващи наричаха „Балкански поток“.