Тошко Йорданов за политическите цели на "Има такъв народ"

"Спокойни сме, хората могат да бъдат заблуждавани известно време, но не и завинаги", каза зам.-председателят на "Има такъв народ"

Реклама

В студиото на "Лице в лице" е Тошко Йорданов, зам.-председател на "Има такъв народ".

“Евентуални партньори след изборите ще са ни всички без ГЕРБ и ДПС”, заяви заместник-председателят на “Има такъв народ” Тошко Йорданов в предаването на “Лице в лице”. 

“Кирил и Асен не трябва да са в парламента. Нека да си останат в партията, но те са вредни в изпълнителната власт”, добави той.

“Те (Асен Василев и Кирил Петков - лидери на ПП)ходят и разправят как няма да говорят с “Има такъв народ”. Ние да ходим да им се натискаме ли да говорят с нас. В крайна сметка ще минат изборите, ще се окажат с по-малко хора, отколкото бяха и ще трябва да отговорят на въпроса - защо изтърваха властта, и защо воюваха с нас, а не с ГЕРБ и ДПС. За осем месеца една далавера на ГЕРБ и на ДПС не разкриха”, каза Йорданов. 

По думите му има правила, които трябва да се спазват и да се следва коалиционното споразумение. 

Според него всички лидери на партии в изпълнителната власт са вредни, особено в коалиция, защото те си дърпат към партията или егото им надделява над държавния интерес.